Вже кілька років принц Гаррі стрімкими темпами лисіє, однак лише нещодавно прийняв рішення зайнятися цим питанням. Відомо, що онук британської королеви Єлизавети II вже побував на прийомі у трихологічній клініці Філіпа Кінгслі в Лондоні, де раніше була пацієнткою його дружина Меган Маркл.

Відомо, що онук королеви і його обраниця живуть досить самотньо. Однак інформація про їх будні все одно просочується в ЗМІ.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Mirror Online
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Mirror Online

Так, днями з'ясувалося, що принц Гаррі став пацієнтом одного з найкращих центрів по боротьбі з облисінням. Хірург-трансплантолог Асім Шахмалак, який прийняв онука Єлизавети II зазначив, що волосся відомого пацієнта почали випадати через постійний стрес.

"Багато моїх клієнтів приходять сюди через тонкий тиск з боку своїх партнерок, які хотіли б не зустрічатися з лисим чоловіком. Меган була голлівудською акторкою в минулому, тому знає, що означає добре виглядати", - зазначив лікар.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як відростити волосся: поради та причини повільного зростання.

Як повідомляв Знай.uа стригучий лишай, що варто про нього знати, як передається це шкіряне захворювання.

Знай.uа писав, дворічна бабуся: у дівчинки виявили рідкісну хворобу "Бенджаміна Баттона".