Герцогині Кембриджській Кейт Міддлтон довелося взяти на себе додаткові зобов'язання після виходу Меган Маркл і принца Гаррі з королівської сім'ї. Дружина принца Вільяма взяла на себе більше королівських обов'язків після так званого "Мегситу".

Через це герцогиня Кембриджська знаходиться під "тиском". Причиною тому є необхідність в модернізації монархії після складання повноважень герцогами Сассекскими. Про це повідомила журналістка і помічник редактора The Telegraph Камілла Томіні.

Кейт Міддлтон і принц Гаррі, фото peopletalk
Кейт Міддлтон і принц Гаррі, фото peopletalk

Телекомпанія, яка спеціалізується на житті королівської родини, оголосила на ранковому шоу у Великобританії, що 38-річна мати трьох дітей успішно "вийшла з тіні".

"Це рух монархії вперед, але на герцогиню Кембриджську дійсно чинять тиск, щоб змусити членів королівської сім'ї рухатися в майбутнє. Так, принц Вільям — зірка, але останнім часом все справа в Кейт, і вона значно покращила свою "гру", - пояснила Томіні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty

Експерт вважає, що шлях Кейт Міддлтон за час перебування Меган Маркл у королівській родині змінився.

"Тепер вона обрала свій власний шлях, зосередившись на перших роках виховання дітей. Вона хоче присвятити своє трудове життя дитинству і тому, як це впливає на доросле життя. Вона робила це таємно вже вісім років. Зараз вона виходить з тіні принца Вільяма, щоб прокласти свій власний шлях майбутньої принцеси Уельської. Це рух монархії вперед, але на герцогиню Кембриджську дійсно чинять тиск, щоб змусити членів королівської сім'ї рухатися в майбутнє", - заявила Томіні.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше від'їзд принца Гаррі зіграв на руку Вільяму: Єлизавета II призначила чоловіка Міддлтон на нову королівську посаду

Як повідомляв портал "Знай.ua", чекає на повернення Гаррі? Єлизавета ІІ подарувала принцу Вільяму титул з "терміном придатності"

Також "Знай.ua" писав, принци і принцеси з розбитими серцями: названо найвідоміші королівські пари, яким не судилося бути разом