Стало відомо, що житель Тайваню попросив свого роботодавця продовжити відпустку, зіславшись на те, що йому необхідно бути присутнім на похоронах. У якості доказу він надіслав фотографію мерця. Про це повідомляє Asia One.

Чоловік скинув фото мерця начальнику

Так, чоловік відправив своєму начальнику знімок покійного родича в месенджер після того, як попросив продовжити йому відпустку, в якій він був з 17 січня по 17 лютого.

"Я можу поки тільки прислати вам фото для моєї відпустки за сімейними обставинами. У мене немає з собою документів зараз! Я прошу вибачення", — написав тайванец.

У свою чергу, роботодавець розмістив скріншот листування в соціальній мережі Facebook. Публікація зібрала різні думки користувачів. Більшість з них були шоковані таким вчинком працівника.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Можливо, вони не встигли отримати документи, і це був єдиний спосіб довести, що він був на заході", — виправдовував один з користувачів.

Чоловік скинув фото мерця начальнику

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Китаї зросла загальна кількість померлих від пневмонії, яка викликана новим коронавірусом COVID-19 до 1383 осіб.

Також "Знай.ua" писав, що на Волині газовики змусили чоловіка, який помер ще 9 років тому, заплатити за транспортування газу.