З'явилася інформація, що на північному заході Сирії було збито військовий гвинтокрил Мі-8 армії режиму президента Башара Асада.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Anadolu.

За інформацією турецького видання, гвинтокрил було збито в сільській місцевості провінції Ідліб поблизу населеного пункту Куптан-ель-Чебеля. Вертоліт прямував з сирійського Алеппо до лінії фронту, в той час як там йшли бої. Також відомо, що пілот гвинтокрила загинув.

Крім того, після повідомлення про знищення гвинтокрила Мі-8, на військовий аеродром Хама повернувся винищувач режиму Асада. Це вже другий знищений гвинтокрил урядових сил за останні кілька днів. Також нагадаємо, що 11 лютого в сирійській провінції Ідліб опозиційні сили збили гвинтокрил Мі-8 режиму Башара Асада. Військовий гвинтокрил впав на південь від міста Ідліб.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гвинтокрил сирійської армії "бездиханно" впав на територію супротивників Асада.

Як повідомляв Знай.uа Іран закривається від України, незважаючи на "солодкі обіцянки", як йде розслідування по збитому борту МАУ.

Знай.uа писав, Україна поставила Ірану жорсткі умови зодо справи збитого борту МАУ, термінове заява РНБО.