Надзвичайний та доволі курйозний випадок стався у Пакистані. Саме там наречена вигнала свого чоловіка з весілля після того, як на святкове дійство прийшла його інша дружина.

Про це повідомляють тамтешні ЗМІ.

Як відзначається, інцидент стався на півдні країни, в місті Карачі, де місцевий житель Асіф Рафік Сіддікі мав намір відіграти весілля, однак не вдало. Під час церемонії раптово з'явилася перша дружина та повідомила нареченій, що Сіддікі вже одружений на двох жінках і збирається вступити в третій за рахунком шлюб.

Горе-чоловік, який намагався одружитися втретє

Варто підкреслити, що багатоженство дозволено в Пакистані законом, але чоловік зобов'язаний отримати згоду на шлюб у своїх попередніх дружин, перш ніж знову одружитися, щоправда, чоловік цього не зробив.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дізнавшись всю правду родичі нареченої накинулися на нареченого, якого добряче побили. Прибула на місце поліція була змушена заховати Сіддікі в поліцейській дільниці, але родичі нареченої пішли за ним. Коли ж чоловік спробував покинути дільницю, родичі знову накинулися на нього і загнали під автобус. Наразі чим ця історія закінчилася невідомо.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Проскурякова натякнула на ще одну весілля з Ігорем Ніколаєвим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", громадянку Росії не пустили в Україну незважаючи на те, що жінка заявила про намір одружитися в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що американка Джессіка Вілсон розповіла, що наречений вирішив "відгодувати" її до весілля до 270 кілограмів.