У російській столиці стався кривавий інцидент у Храмі Святителя Миколая, що знаходиться на Бакунинській вулиці. Відомо, що туди увірвався хлопець з ножем, він полоснув лезом двох людей просто біля вівтаря.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Life Shot.

За інформацією журналістів, 26-річного Юхима Єфімова вдалося схопити іншим парафіянам, потім його було передано до рук поліції. Зараз правоохоронні органи вже встановили особу затриманого.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Один з парафіян, який затримував Юхима Єфімова, розповів, що той, судячи з вигляду, готувався до нападу і хотів атакувати саме батюшку. Але алтарники вчасно відвели удар і не дали трапитися трагедії.

Влаштував різанину через те, що його "не влаштовує лицемірство". Так Юхим Єфімов пояснив поліцейським, чому накинувся з ножем на батюшку. Про це повідомило джерело в екстрених службах. Хлопець приїхав до Москви на заробітки з Липецька. Жодного теракту, каже, робити не хотів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянка захищала власне життя і тепер може сісти надовго.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом скрутили п'яного звіра, всадившего ножа в живіт рідної матері.

Знай.uа писав, охоронець Ківи погрожував офіціантці зарізати ножем і отримав 2 місяці у СІЗО.