Вже не вперше посольство Сполучених Штатів Америки в Багдаді (Ірак) потрапляє під ракетний обстріл.

Так, в ніч на неділю, 16 лютого, в Багдаді ракетного удару піддалася військова база сил коаліції. Про це повідомляють американські військові джерела.

Ракетний обстріл в Багдаді

Інформація про постраждалих або загиблих поки не повідомлялася.

Згідно з даними AFP, в районі посольства Сполучених Штатів Америки в Багдаді упало відразу кілька ракет. Телеканал Al-Arabia стверджує, що ракети впали в так званій "зеленій зоні".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Слід зазначити, що ще 21 січня посольство Америки в Іраку піддалося обстрілу. У "зеленій зоні" Багдада, поблизу посольства США, впали ракети.

Попередній обстріл посольства відбувся 5 січня. Повідомлялося про постраждалих серед цивільних, оскільки одна з ракет потрапила в житловий будинок поруч з американським посольством.

Посольство США в Багдаді

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Татарстані в Болгарській академії одним з викладачів став колишній радник експрезидента Іраку Саддама Хусейна шейх Абдурраззак Ас-Са'ді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", палестинська сторона завдала удару по ізраїльському місту Сдерот з території Сектора Гази.

Також "Знай.ua" писав, що ізраїльський посол Джоел Ліон закликав Україну перенести посольство з Тель-Авіва до Єрусалиму.