Керолайн Флек, яка раніше зустрічалася з принцом Гаррі, покінчила з собою в своїй новій квартирі в Лондоні. Відома британська телеведуча в березні цього року повинна була постати перед судом у справі за обвинуваченням у нападі на свого хлопця Льюїса Бертона.

скріншот з сторінки колишньої дівчини принца Гаррі Керолайн Флек

У грудні 2019 року 40-річну жінку звільнили з телеканалу ITV через нанесення тілесних ушкоджень своєму 27-річному хлопцеві. При цьому Керолайн наполягала на своїй невинності. Після цього інциденту колишній дівчині принца Гаррі запропонували стати ведучою реаліті-шоу про пластичну хірургію.

скріншот з сторінки колишньої дівчини принца Гаррі Керолайн Флек

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Стосунки принцом Гаррі в Керолайн почалися в 2009 році. Тоді пару познайомили їхні спільні друзі. Але вони розійшлися після того, як преса почала писати про їх відносии. Пізніше принц Гаррі пов'язав своє життя з американською актрисою Меган Маркл, а у Керолайн було безліч романів. Про це повідомляє The Sun.

скріншот з сторінки колишньої дівчини принца Гаррі Керолайн Флек

Керолайн була ведучою реаліті-шоу "Острів любові" та "X Factor". Вона також знімалася в серіалі "Зашибісь!", і брала участь в шоу "Танці з зірками". У 2015 році вона увійшла в топ-5 найсексуальніших жінок за версією журналу FHM.

скріншот з сторінки колишньої дівчини принца Гаррі Керолайн Флек

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше герцогині Кембриджській Кейт Міддлтон довелося взяти на себе додаткові зобов'язання після виходу Меган Маркл і принца Гаррі з королівської сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, що Гаррі та Меган закривають свій офіс у Букінгемському палаці