Жестянщик Марко Саарінен під час пошуків предметів з металошукачем знайшов каблучку у парку Кааріне, який розташований у Фінляндії. Виявилось, що її загубила тоді ще старшекласниця в Америці сорок сім років тому.

Про це пише британське видання The Guardian.

Саарінен знайшов каблучку під 20-сантиметровим шаром грунту завдяки металошукачу. Чоловіка здивувала знахідка, особливо його зацікавило гравіювання на ньому і він розпочав пошуки власника.

Оскільки на обідку був напис "Morse", чоловік зумів з'ясувати, що каблучка належала комусь із школи - Morse High School, що у Портленді. Завдяки ініціалам і спілці випускників, каблучку вдалось повернути власниці. Сьогодні їй 63 роки і знахідка її розчулила.

Цю каблучку подарував жінці наречений перед тим, які поїхати навчатись до коледжу. Вона загубила каблучку в універмазі того ж року. Незважаючи на втрату, у пари склалось щасливе і довге сімейне життя, яке завершилось у 2017 році зі смертю чоловіка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ліс у Фінляндії
Ліс у Фінляндії

63-літня Дебра Маккенна плакала, коли отримала поштою свій втрачений і забутий подарунок від чоловіка.

Немає жодних ідей як каблучка змогла помандрувати з універмагу Портленда до лісу Фінляндії. Цю загадку ще матимуть розгадати дослідники і ентузіасти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українець знайшов скарби 5 століття: мало не втратив дар мови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 54-річний чоловік знайшов скарб на городі: прикрасі близько 4 тисяч років

Також "Знай.ua" писав, що Україна стала скарбницею золота, де можна казково розбагатіти: "Лежить зверху".