Чума сарани пробилася через Африку уздовж узбережжя Червоного моря, до Єгипту та Саудівської Аравії, пише Еxpress. Мільярди коників, що пожирають посіви, прибули після сильних дощів у жовтні 2018 року і спричинили спустошення в африканських країнах.

Експерти прогнозують, що спалах зросте в 400 разів до червня 2020 року. Вчора сарану помітили поблизу Східної Екваторії на кордоні Південного Судану з Кенією та Ефіопією. Це дозволяє припустити, що вони прямують на північ до Єгипту.

У Біблії йдеться: "І сказав Господь до Мойсея: "Простягни руку свою над Єгиптом, щоб сарана роїлася над землею і пожирала все, що росте на полях, все, що залишилось від граду". "І Мойсей простягнув свою палицю над Єгиптом, і Господь здійснив східний вітер по всій землі в той день і всю цю ніч. "Вранці вітер приніс сарану; 14 вони вторглися в увесь Єгипет і оселилися у всіх районах країни у великій кількості. Ніколи раніше не було такої чуми сарани, і ніколи її більше не буде".

Єгипет, курорт
Єгипет, курорт

За біблійним прогнозом, сарана покриватиме всю землю, поки та не стане чорною. Мільярди коників пожиратимуть все, що росте на полях і плоди на деревах. Нічого зеленого не залишилося на дереві чи рослині по всьому Єгипту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про кінець світу збувається.