В охопленому епідемією коронавіруса Китаї 20-річна дівчина поїхала з тепер вже всесвітньо відомого міста Ухань до іншого міста до родичів. Відомо, що місто знаходиться в 700 кілометрах від її домівки, однак в гостях почали відбуватися досить моторошні події.

Після її приїзду відразу у п'яти родичів розвинулася пневмонія, викликана COVID-19. Однак у самої дівчини симптомів хвороби не було виявлено, несподіваний поворот. Про це стало відомо завдяки повідомленням китайських ЗМІ.

Епідемія коронавірусу,  фото: AFP / STR
Епідемія коронавірусу, фото: AFP / STR

А ось в дослідженні, опублікованому в журналі Journal of the American Medical Association, фахівці пишуть, що можливість безсимптомного зараження коронавірусом може ускладнити боротьбу з його поширенням.

Влада Китайської Народної Республіки заявила, що жертвами COVID-19 стали близько 2500 людей. Також відомо, що випадки зараження вже зареєстрували у 26 державах.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невідомі проникли до закритого санаторію "Нові Санжари" і шокували слуг народу.

Як повідомляв Знай.uа українці здивували в гарячих Санжарах, під ворота санаторію привезли доказ милосердя.

Знай.uа писав, Росія змусила весь світ панікувати через коронавірус, у Трампа вибухнули праведним гнівом.