Вчені Тяньцзінського університету на чолі з професором Хуан Цзиньхаєм розробили пероральну вакцину проти коронавіруса COVID-2019. Про це пише видання "Пенпай".

Так, до складу таблеки входять харчові дріжджі, які стимулюють природний імунітет людини.

Вчені змогли виявити протективний антиген RBD-FP для матричних білків коронавіруса (спайк-білків), які відіграють ключову роль у проникненні збудника в клітини організму і його відтворення всередині них.

коронавірус в Китаї, фото: gettyimages
коронавірус в Китаї, фото: gettyimages

У зв'язку з цим відкриттям діявакцини ґрунтується на стимулюванні вироблення природних антитіл в організмі. Вакцина активізує імунні процеси, в тому числі в слизовій організму, що робить його природний захист підготовленим до протидії інфікування коронавірусом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Хуана Цзиньхая, вакцину можна приймати в таблетках як інфікованим для боротьби з коронавірусом, так і здоровим людям у профілактичних цілях.

Він також зазначив, що процес тестування вакцини, початок виробництва і її надходження на ринок займе багато часу. Сам він вже прийняв чотири порції вакцини і не зафіксував ніяких побічних ефектів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський описав найгірший сценарій поширення коронавіруса в Україні.

Також портал Знай.uа писав, як технології допомагають боротися з коронавірусом.