У нашому глобалізованому світі триває шалена паніка через китайський коронавірус. Так, у Сполучених Штатах Америки медики поставили чоловіків перед вибором: безпека або брутальний стиль.

Через епідемію коронавіруса американський Центр контролю захворювань (CDC) опублікував пам'ятку з рекомендаціями про те, як потрібно голитися для носіння респіратора.

Пам'ятка для чоловіків, фото: dailymail
Пам'ятка для чоловіків, фото: dailymail

Лікарі рекомендують представникам сильної статі забути про бороди. Виняток становлять хіба що цапина борідка, але в цьому випадку, лікарі радять бути обережними і стежити, щоб рослинність не заважала респіратору щільно прилягати. А от що стосується інших різновидів бороди, краще про них забути, вважають медики.

Не намагайтеся бути схожими на композитора Джузеппе Верді, художника Антоніса Ван Дейка. Під заборону також потрапили щетина, яка облягає все обличчя, довга щетина, повна борода, французька вилка, борода "чубчик", заросле підборіддя, подовжена цапина борідка, імперська борідка та поширена серед англійських військових XIX – першої половини XX століть "бараняча відбивна".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так, американські лікарі, в принципі, не проти бакенбард (якщо вони не дуже пухнасті), моржових вусів, вусів "пензля художників", а також вуса щіточкою, які носили Адольф Гітлер і герой Чарлі Чапліна. Втім, краще всього, впевнені медики, бути гладко виголеним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна готується до апокаліпсису: в яких лікарнях прийматимуть хворих на коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа заражена українська заробітчанка вилікувалася від коронавіруса і подарувала надію десяткам тисяч.

Знай.uа писав, через коронавірус в Україні негайно ізолювали 63-річну бабусю — заразила доньку та онуків.