З'явилася інформація, що в п'ятницю, 28 лютого, в іранському місті Бендер-Аббас місцеві жителі підпалили лікарню. Вони вважали, що саме там розмістять інфікованих китайським коронавірусом з іншого міста. Про це повідомляє Alarabiya.

Підпал лікарні, скріншот відео Twitter

Так, днями на теренах соціальних мереж з'явилася інформація про те, що до міста Бендер-Аббас перевезуть 10 заражених пацієнтів з міста Кум, який є епіцентром розповсюдження вірусу в країні.

Також повідомляється, що це "розлютило деяких жителів" і вони вирішили підпалити клініку. Про можливі жертви і втрати поки нічого невідомо.

Слід зазначити, що місцева влада таки спростував недостовірну інформацію, в якій повідомлялося про перевезення хворих китайським коронавірусом з міста Кум.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві на базі Олександрівської лікарні проводили навчання з протидії коронавирусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в українській столиці молодий хлопець вирішив захистити себе від коронавіруса радянським протигазом.

Також "Знай.ua" писав, що в Івано-Франківській області була госпіталізована 63-річна жінка, яка щойно повернулася з зараженої Італії.