Вранці в понеділок, 2 березня, озброєний чоловік у столиці Філіппін взяв в заручники близько 30 громадян Маніла. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Озброєний чоловік утримує заручників у торговому центрі. Повідомляється, що стрілянину відкрив бувши охоронець, якого нещодавно звільнили з роботи.

Поліція і спецназ почали спецоперацію в любому торговому центрі V-Mall після стрілянини. Після того, як чоловік почав стрілянину, з приміщення почали вибігати перелякані покупці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Поліція оточила торговий центр, крім того всередину увійшло більше десятка бійців спецназу. Також біля будівлі стоїть машина швидкої допомоги.

Мер округу Сан-Хуан Френсіс Самора заявив місцевому телеканалу ANC про те, що вже почалися переговори з нападником. Він продовжує утримувати заручників.

Інших відвідувачів торгового центру евакуювали, а магазини закрили і опечатали. Так, на даний момент повідомляється про одного постраждалого, якого госпіталізували.

В компанії, яка управляє торговим центром вже підтвердили інформацію про те, що озброєний чоловік – це колишній охоронець і він поранив іншого охоронця.

Developing story: Hostage incident happening now in V-Mall, Greenhills Shopping Center

Geplaatst door Mayor Francis Zamora op Zondag 1 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що спонукало "страсбурзького стрілка" на злочин.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві стався теракт.

Також Знай. ua писав, що очевидці розповіли про нові вибухи, школи евакуювали.