Кейт Міддлтон і принц Вільям 3 березня прилетіли з офіційним візитом до Ірландії. Кейт і Вільям вдень 3-го березня прибули в аеропорт Дубліна, де їх зустріли представники ірландського уряду і посол Великобританії в Ірландії.

Колірним символом Ірландії є зелений і Кейт Міддлтон своїми нарядами вирішила підкреслити повагу до країни.

3 березня королівська пара провела день в Дубліні, де вони відвідали Сад пам'яті, Урядові будівлі і Будинок Гіннеса. З трапа літака Кейт спускалася в смарагдовому образі. Міддлтон обрала сукню з нової весняної колекції Alessandra Rich. Сукня довжини трохи нижче коліна декороване складками в районі грудей, чимось нагадуючи корсет. Також сукня прикрашена довгими рукавами-буф — тренд весни-літа 2020.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Перший спосіб вона доповнила класичним пальто Catherine Walker насиченого темно-зеленого відтінку. На ногах — замшеві зелені туфлі на тонкій шпильці від Emmy London.

В Домі Гіннеса Кейт була у вишуканому сукню з блискучої тканини від бренду The Vampire’s wife. До речі, назва бренду перекладається як “Дружина Вампіра”. Вартість такого наряду на офіційному сайті бренду складає 1,821 €. Вечірній образ вона доповнила човниками на шпильці від Manolo Blahnik.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям прикинулись рок-зірками в анонсували гастролі.

Як повідомляв Знай. ua, онука Єлизавети II готується затьмарити Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, як Кейт Міддлтон виховує своїх дітей.