Унікальний та водночас моторошний випадок стався з мешканцем Південної Кореї. Відтак, останній поїв неякісні суші, після чого йому ампутували руку через інфекцію, яку він підчепив.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначається, інцидент мав місце в місті Чонджу на південному заході країни. Саме там через два дні після походу в один з ресторанів 71-річний кореєць звернувся до медиків через те, що у нього розпухла і почорніла рука. Після цього лікарі взяли аналізи та з'ясували, що причиною цьому стала бактерія Vibrio vulnificus, які й були у суші, що їв чоловік.

Фото ампутованої руки
Фото ампутованої руки

Так, лікарні прописали чоловікові антибіотики та видали частину пошкодженої ділянки руки, але це не допомогло - аби зупинити поширення інфекції, медикам довелося ампутувати долоню і передпліччя. За словами лікарів, чоловік добре переніс операцію, і його виписали додому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, бактерії Vibrio vulnificus водяться в теплій солоній воді, і заразитися ними можна при поїданні уражених ними сирої риби, молюсків, або при зіткненні відкритих ран з солоною водою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс закінчився загибеллю: молода дніпрянка "не витримала" ночі кохання.

Як повідомляв Знай.uа дівчина засунула в рот занадто багато печива і померла.

Знай.uа писав, під Києвом жінка виявила в канаві понівечений труп: витягнув і втопив.