Надзвичайний та водночас моторошний випадок стався у Москві. Відтак, розлючений татусь до пів смерті побив медика, який приїхав у спецкостюмі на виклик до його дитини.

Про це повідомили в прес-службі московського главку поліції.

Відтак, як відзначається, стався інцидент у районі Любліно, що у Москві. Саме там між батьком дитини і медиком стався конфлікт, в результаті чого лікар був побитий.

Потерпілий медик, фото: Mash
Потерпілий медик, фото: Mash

За попередніми даними, причиною сварки стали спецкостюми, в яких прибула бригада медиків до хворої на пневмонію дитині, адже у неї три дні не спадала температура. Однак, це налякало батька та він почав кричати: "ми що вошиві і заразні?" та, відштовхнувши лікаря, жорстоко побив фельдшера Андрія Ворнікова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потерпілий медик, фото: LifeShot
Потерпілий медик, фото: LifeShot

Наразі відомо, що в потерпілого зламаний ніс, а також в нього струс мозку, рвана рана щоки і перелом лобової кістки. Медика вже доставили до лікарні, де йому мають провести терміново операцію - він нічого не пам'ятає. Щодо самого зловмисника, то його затримали, але після того, як він дав покази, його відпустили.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ

Також "Знай.ua" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути