Як відомо, наразі у всьому світі все більших обертів набирає смертельний коронавірус, осередком якого є Китай. Відтак, у мережі оприлюднили свіжу статистику, яка демонструє те, скільком людям вже вдалося здолати цю інфекцію, або куди гірше - загинути від неї.

Про це свідчать дані з сервісу для відстеження поширення коронавірусу від Центру системних досліджень при Університеті Джона Хопкінса.

Як відзначається, наразі вже понад 60 тисяч людей у всьому світі зуміли здолати смертельний вірус та одужати. А загальна кількість інфікованих – понад 110 тисяч.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Від коронавірусного захворювання COVID-19 у світі вже одужали 62 тис. людей. Водночас померли 3825 пацієнтів. Загалом у світі кількість інфікованих зросла до 110 041. Більшість випадків інфікування, 80 735, зафіксували на материковому Китаї. Продовжує зростати кількість інфікованих у Південній Кореї – до 7382, в Італії – до 7375 та в Ірані – до 6566", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Міністр спорту України висловився за скасування матчів чемпіонату з футболу через коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", станом на 8-е березня випадки коронавірусу не зафіксували лише в одній країні ЄС.

Також "Знай.ua" писав, що Президент США порівняв розмову з Володимиром Зеленським, яка призвела до процесу імпічменту, з тестами на коронавірус.