Варто нагадати нашим читачам, що ми нещодавно писали про тюремні заворушеннях, які відбуваються в Італії. Масові бунти призвели до загибелі щонайменше 6 осіб. Виною всьому жахіттю став коронавірус, через який ув'язненим заборонили бачитися з рідними та друзями, щоб уберегти їх від смертельної інфекції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ та відео, які з'явилися в мережі YouTube.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Отже, як зазначається, бунти сталися у Неаполі, Мілані, Фрозіноне, Палермо, Барі, Верчеллі, Салерно і Алессандрії, але найбільшого лиха бунти наробили в Модені, недалеко від Болоньї. Саме там десятки ув'язнених підпалили тюремну камеру та спробували втекти.

Кількох охоронців ув'язнені взяли в заручники. Солдати армії і карабінери оточили в'язницю, щоб запобігти втечі ув'язнених в місто. Зараз місцеві чиновники припускають, що причиною смерті двох з них могло стати передозування наркотиків. Крім того, були поранені двоє співробітників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ув'язнені в тюрмах збунтувалися через коронавірус — є загиблі, поліція не справляється.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус змусив Польщу піти на відчайдушні заходи, з чим зіткнуться на кордоні заробітчани.

Знай.uа писав, ви робите це неправильно – як носити медичну маску, щоб уберегтися від коронавіруса.