В одному з американських містечок днями розгорілися неабиякі пристрасті. Начальник пожежної охорони приїхав на виклик за адресою колишньої дружини, однак гасити пожежу не став. Навіть більше, він заборонив це робити своїм підлеглим. Що цікаво, колишня дружина подала на нього в суд і програла.

Повідомляється, що Джим і Хелен прожили в шлюбі майже 15 років. Однак жінка подала на розлучення і відсудила у вже колишнього чоловіка майже все майно. Водночас суд прийняв рішення про те, що Джиму і всім членам його сім'ї не можна наближатися до Хелен на 500 метрів. Пожежа у будинку жінки сталася вже за тиждень після цих подій.

Пожежники в США, скріншот: YouTube
Пожежники в США, скріншот: YouTube

Склалося так, що виклик прийняла команда Джима і він не відмовився їхати на пожежу. Однак за 500 метрів від будинку зупинився відповідно до рішення суду. Крім того, чоловік віддав наказ команді не гасити загоряння. У підсумку будинок встиг догоріти поки жінка викликала нову машину.

Після неприємної події Хелен подала знову до суду, щоб колишній чоловік компенсував втрати. На суді ж чоловік заявив, що йому та членам його сім'ї заборонено наближатися до Хелен, а його співробітники йому як рідні. Саме так пожежник пояснив, чому ні він, ні його команда не мали права порушити наказ суду. Його було виправдано.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

В США ПОЖАРНЫЙ ОТКАЗАЛСЯ ТУШИТЬ ДОМ БЫВШЕЙ ЖЕНЫ #чомубіні В Америке на днях разгорелись нешуточные страсти. Начальник...

Geplaatst door Чому б і ні? op Dinsdag 10 maart 2020

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель забила очі чорною фарбою та осліпла, на це страшно дивитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Марсі знайшли органіку: живі люди чи молекули?

Також "Знай.ua" писав, динозаврів не було, а таргани вже докучали – як на Землі розплодилися "вусаті" збудники зарази