З Саудівської Аравії прийшли новини про те, що було заарештовано члена Королівської ради Мухаммеда бін Саад аль-Сауда за спробу перевороту проти принца Мухаммеда бін Салмана.

Видання Middle East Eye повідомляє, що Саад аль-Сауд став ще одним нещодавно заарештованим з групи принців у Саудівській Аравії.

У Саудівській Аравії затримали двох членів королівської сім'ї, скріншот: Al Jazeera English
У Саудівській Аравії затримали двох членів королівської сім'ї, скріншот: Al Jazeera English

За інформацією журналістів, член Королівської ради Мухаммед Саад бін аль-Сауд несе своїм обов'язком "становлення" наслідного принца, який повинен вступити на престол в Саудівській Аравії. Саад бін аль-Сауд є племінником короля Салмана і, відповідно, двоюрідним братом кронпринца Мухаммеда бін Салмана.

Офіційної заяви чи спростування щодо арештів в країні від Ер-Ріяда поки не надходило. Згідно з інформацією видання, Мухаммед бін Салман планує зійти на престол в листопаді цього року, коли в Саудівській Аравії заплановано проведення саміту G20.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всьому виною паспорт — Роналдіньо загримів у в'язницю, з'явилися перші фото.

Як повідомляв Знай.uа "Просто, щоб сп**дить. Кайф!", - Дубинський розкрив російські рухи Смолія і Рожкової в НБУ.

Знай.uа писав, харківського копа, який розстріляв чоловіка, відправили "в декрет".