Принц Гаррі став жертвою пранкерів. У телефонній розмові він розповів їм про стосунки з Меган Маркл і розрив з королівською родиною.

У мережі з'явилося аудіо двох розмов від пранкерів "Вована" і "Лексуса", які видали себе за шведську экоактивистку Грету Тунберг і її батька.

Перший розмову записали ще до Нового року і розриву з королівською родиною, а другий – 22 січня, коли Гаррі і Меган оголосили всім про своє рішення вести світський спосіб життя.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages

Принц Гаррі розповів пранкерам багато цікавого. Так, він зізнався, що ні він, ні Меган практично не спілкуються з іншими членами королівської сім'ї. Також він уточнив, що їх королева Єлизавета II не позбавляла титулів, просто попросили не використовувати їх для заробляння грошей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Але преса примудрилася так все подати, щоб здавалося, ніби нас їх позбавили", - заявив Гаррі.

Принц Гаррі зізнався, що рішення піти з королівської родини було непростим, однак він вважає його правильним. Так, однією з головних причин було бажання захистити Арчі від долі публічної особи.

Чоловік Меган Маркл зізнався, що його сім'я все життя боялася бульварних ЗМІ, однак саме Вона допомогла йому позбутися страху таблоїдів, які намагаються очорнити його з дружиною.

Гаррі пояснив, що стати дружиною принца не дуже здорово, а нормальне життя – набагато краще королевської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "червона герцогиня" Меган Маркл змусила військових Лондона пускати слину.

Як повідомляв Знай. ua, школяр вибачився за "поцілунок" Меган Маркл перед принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі відчуває себе жахливо королеви Єлизавети II.