Мандрівниця Джордана під час авіаперельоту сфотографувала попутника, що обурив її вульгарною поведінкою та позою, у якій він розлігся у літаку. Інцидент стався на рейсі філіппінської авіакомпанії Cebu Pacific Air в місто Маніла. Знімок жінка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото зображено босого пасажира, який лежить одразу на трьох кріслах. Водночас захисна медична маска на його обличчі з'їхала в бік, а права рука захована в шортах. Туристка прокоментувала ситуацію:

Пасажир у літаку, фото: instagram.com/lady8447
Пасажир у літаку, фото: instagram.com/lady8447

"Деякі люди люблять відчувати себе як вдома. Мені подобається ця захисна маска на підборідді", - пише дівчина.

Публікація спричинила багато обурених коментарів: "Ну хто так робить? Огидно! Сумую за тими днями, коли люди готувалися до авіаперельоту, як до свята", "Як вульгарно. Впевнений, що він потім цими ж руками буде чіпати підлокітники", "Це просто п'ятдесят відтінків аморальності", "Ремінь безпеки не пристебнутий, маска не закриває його обличчя, а нога висить так, що ось-ось дочекається поштовху візка".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пасажир у літаку, фото: instagram.com/lady8447
Пасажир у літаку, фото: instagram.com/lady8447

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше