Хітом соцмереж стало відео, на якому показана поведінка італійців на карантині, запровадженому через епідемію коронавірусу COVID-19 в країні. У ролику можна побачити, що люди стоять на балконах, слухають музику і танцюють. Таким чином, італійці проводять час у колективній вечірці, при цьому уникаючи безпосереднього контакту, який міг би призвести до інфікування.

Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Алессандро П'янка (Pianca Alessandro).

"Як прекрасно", - написав чоловік у своєму дописі.

Che meraviglia

Geplaatst door Pianca Alessandro op Vrijdag 13 maart 2020

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Реакція лікарів на таке заняття під час обсервації невідоме. Хоча люди й уникають безпосереднього контакту, не можна виключати вірогідність передачі вірусу повітряно-крапельним шляхом на відкритих балконах.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Італія найбільше серед країн Європи потерпає від епідемії коронавірусу. За наявними даними, в країні зафіксовано 21157 випадків інфікування на коронавірус і 1441 смерть від цього захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Італії від коронавіруса пішла з життя українка, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", охоплена коронавірусом Італія бореться з епідемією гумором і лопатою - ось як треба пити каву.

Також "Знай.ua" писав, ″Попісяйте на манту і коронавірус пройде″- Ігор Лєсєв розніс в друзки ″карантин Зеленського″.