Пандемія коронавіруса триватиме ще як мінімум півроку, заявив директор і професор Центру досліджень і політики в області інфекційних захворювань в Університеті Міннесоти Майкл Остерхольм. Це той самий професор, який передбачив поширення летальної інфекції по всьому світу.

Американський телеведучий Джо Роуган взяв у професора інтерв'ю, в якому інфекціоніст заявив, що пандемія принесе ще багато страждань. Як мінімум шість місяців людство буде запекло боротися з коронавірусом, вважає Остерхольм.

"Враховуючи нинішню ситуацію поширення COVID-19, карантин може затягнутися на 3-7 місяців. За нашими оцінками, буде потрібно близько 48 млн госпіталізацій при 96 млн випадках, серед яких 480 000 закінчиться смертю", - розповів інфекціоніст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що співробітник ВООЗ розкрив страшну правду про коронавирусе: влада Китаю намагалися під тиском змусити його замовкнути, зменшивши масштаби трагедії, однак він знайшов спосіб розкрити світові правду. Все набагато гірше, ніж ми з вами думали...

Також портал Знай.ua писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії з-за коронавирусного карантину люди спустошили полиці супермаркетів

Також Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути