У Москві, Російська Федерація святкуванні дитячого дня народження ледь не закінчилося трагедією після того, як аніматор висипала сухий лід на голову чотирирічному імениннику. В результаті цього дитина отримала термальні опіки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався у рамках звичайної програми аніматорки - вона ставила так зване хімічне шоу. Аніматор під кінець свята висипала речовину хлопчикові на голову, в результаті чого повалив густий дим, а дитина закричала від болю. Лікарі оцінили отримані пошкодження як опіки обличчя та голови I та II ступеня.

Постраждала від сухого льоду дитина
Постраждала від сухого льоду дитина

Аніматор Ксенія свою провину в цій ситуації спростовує і стверджує, що все робила згідно з правилами безпеки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аніматорка Ксенія
Аніматорка Ксенія

ЗМІ стверджують, що аніматорка досі продовжує надавати послуги дітям і рекламувати їх в соціальних мережах. За одне хімічне шоу жінка отримує 7 тисяч російських рублів (близько 2500 гривень).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше гості отруїлися сухим льодом на дні народженні популярної Instagram-блогерки: частина в реанімації, інша - у морзі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ця ж Instagram-блогерка поховала чоловіка після трагедії на дні народження - "Він зробив мені подарунок".

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова повеселилася з сухим льодом, доля Діденко близька - "Терміново потрібна допомога".