Коронавірус з Китаю, який з кінця 2019 року вражає все більше людей в країнах по всьому світу за станом на ранок 17 березня, заразив 174 тисячі 300 осіб. Про це повідомляє газета South China Morning Post.

За останню добу в світі виявили 13 тис. 903 випадку зараження пневмонії нового типу. Померло 862 людини за добу у світі, а всього пішли з життя від наслідків коронавіруса 7 85 тисяч чоловік.

За весь час поширення захворювання вилікуватися вдалося 79 тисяч осіб. У Китаї за останню добу зареєстрували 13 летальних випадків, а також 21 новий випадок зараження. Примітно, що 20 із заражених – прибули з-за кордону.

Статистика коронавірусу, фото: South China Morning Post
Статистика коронавірусу, фото: South China Morning Post

Так, у Державному комітеті охорони здоров'я Китаю розповіли, що за весь час число інфікованих на материковій частині країни склало майже 81 тисячу чоловік.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За останні дні в інших країнах світу вже інфікованих стало більше, ніж у вогнищі коронавіруса в Китаї – у світі заразилося 93,5 тисяч чоловік.

В Італії, яка є другою за зараженості після Китаю, кількість хворих збільшилася до 2,158 тисяч, а всього за весь час в країні захворіло 24,747 тисяч осіб. За добу летальних випадків – 349.

Іран є третьою країною за кількістю хворих. Так, на даний момент в країні зафіксовано майже 15 тисяч хворих, а померло 853 людини. В Іспанії на даний момент зафіксовано 303 летальних випадки від коронавіруса і понад 9 тисяч хворих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус вже в Києві, двоє інфікованих доставили в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як зробити антисептик від коронавіруса будинку.

Також Знай. ua писав, що Атаманюк вказав на наслідки епідемії коронавіруса в Україні.