У мережі з'явився вельми цікавий і водночас тривожний кадр. Виявляється не тільки в Україні є молодята, які вирішили не переносити весілля через пандемію коронавірусу covid-19. Так, парочка з латвійської столиці прийшла до Палацу одружень в захисних костюмах білого кольору, а свідків нарядили в блакитні комбінезони.

Історичний кадр в Instagram оприлюднив колишній мер міста Ніл Ушаков.

Публікація Ніла Ушакова, Instagram
Публікація Ніла Ушакова, Instagram

Однак Ушаков не уточнив, коли саме відбулося одруження і хто саме зображений на фотографії, зазначивши лише, що це відбулося у березні цього року в Ризі. Через кілька годин він видалив знімок, але в мережі залишився скріншот публікації.

Варто нагадати нашим читачам, як вже згадувалося вище, столичні закохані примудряються перетворити кризову ситуацію на родзинку свого весілля. Днями кияни зареєстрували шлюб, особливістю церемонії було те, що і молодята, і співробітник, який реєстрував шлюб, і всі гості свята були в медичних масках та одноразових гумових рукавичках.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.uа де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.uа писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавіруса — обіцяють роздавати безкоштовно.