Лайнер MSC Magnifica з 3300 туристами на борту самоізолювався біля берегів Сіднея через пандемію коронавіруса. Оскільки всі пасажири на кораблі були здорові, Австралія дозволила зійти на суходіл. Але організатор подорожі заборонив залишати лайнер, а якщо хтось його залишить – зворотної дороги немає. Про ситуацію на борту повідомляє Mash.

"110 людей прийняли рішення покинути лайнер тут, ризикуючи стати на карантин в Австралії. Ризикуючи не полетіти додому, ризикуючи стати на карантин після повернення в свою країну. І ризикуючи заразитися, звичайно. А ми попливемо далі без конкретного плану на найближче майбутнє. Тому жартівливо нас усі називають Ноєвим ковчегом", - розповів пасажир лайнера Magnifica Михайло Вальтфогель.

Варто відзначити, що це єдиний лайнер, який прийняв рішення самоізолюватися. І поки на кораблі всі здорові, а навколо коронавірус – тисячі людей залишаються жити на борту у відкритому океані. До 25 квітня в обов'язковому порядку він має повернутися в Європу. Ймовірно, сьогодні Magnifica – найбезпечніше місце на землі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перша ракетка світу Новак Джокович самоізолювався в Іспанії у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі.

Як повідомляв портал Знай.uа, канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала населення серйозно ставитися до загрози коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавірусу.