Британська королева Єлизавета II екстрено покинула туманний Лондон через спалах коронавірусної інфекції. Інші члени королівської родини взяли з неї приклад і знаходяться на самоізоляції.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання People.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото: golos.ua

Є здогадки, що герцогиня Кейт, принц Вільям та їх троє дітей перебувають у маєтку в Сандрингемі, Анмер-Хол, приблизно у 110 кілометрах на північ від Лондона. Сім'я з п'яти людей живе в Кенсингтонському палаці в Лондоні, але вони часто навідуються до свого другого будинку - подарунку королеви.

Меган Маркл, фото: dailymail
Меган Маркл, фото: dailymail

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відомо, що колишня голлівудська акторка Меган Маркл разом з чоловіком принцом Гаррі повернулися до Канади, щоб бути поряд з малюком Арчі. Їхній первісток залишався у Ванкувері, поки його батьки перебували в Британії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл міцно взялася за великий талант принца Гаррі, більше помилок не буде: майстерність на найвищому рівні.

Як повідомляв Знай.uа принц Вільям і Меган Маркл несподівано об'єднали сили: спільна боротьба з головним злом.

Знай.uа писав, принц Гаррі наочно показав, що він найкращий тато: журналісти не стримували сліз.