Надзвичайний та водночас курйозний злочин стався в одній з китайських провінцій за участю тварин. Відтак, близько 14 слонів знайшли "сховок" з кукурудзяним віскі та, випивши його, завалилися спати майже біля місця розпивання алкоголю.

Відповідний допис зі "злочинцями" оприлюднив поліцейський на прізвище Дхалівал у Twitter.

За його словами, під час вилазки на одну з ферм група з 14 слонів знайшла справжній скарб - схрон з 30 літрами кукурудзяного віскі.

Фото слонів-акоголіків

"Стадо з 14 слонів вирушило до села. Шукали кукурудзу та інші продукти харчування. Вони також відполірували 30 кг кукурудзяного віскі! Двоє з самців повністю напилися і стали найсимпатичнішою парою інтернет-сенсацій в Китаї", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Викладач з Індійського наукового інституту зазначив, що слони, як п'ють, не рідкість, насправді вони обожнюють алкоголь і здатні знаходити його по запаху.

Скріншот допису

Нагадаємо, що капці точно не принесе - чоловік прихистив пса, а той "перевтілився" на ведмедя

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг.