У Білорусі компанія "Белгосстрах" почала пропонувати людям страховку від коронавірусу.

Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

"Оскільки на сьогоднішній день актуальним стала і можливість зараження таким особливо небезпечним інфекційним захворюванням як коронавірусна інфекція, то Белгосстрахом з 16.03.2020 були внесені відповідні зміни в умови страхування і перелік страхових випадків доповнено позицією «коронавірусна інфекція»", - йде мова у заяві компанії.

Також відповідні повідомлення були помічені й у пресі.

Білоруська преса, фото Telegram
Білоруська преса, фото Telegram

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Страхова сума починається з 3000 білоруських рублів (майже 32000 гривень), при цьому страховий внесок складає 1% від страхової суми. У випадку захворювання на коронавірус COVID-19, людина зможе розраховувати на від 15 до 20 відсотків страхової суми у залежності від тривалості захворювання, а у випадку смерті від нього - на повну страхову суму.

У білоруських ЗМІ висловили сумніви щодо того, що вважатиметься страховим випадком: позитивне тестування на коронавірус SARS-CoV-2 чи необхідно ще й мати симптоми захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше відразу 8 українців видужали після інфікування коронавірусом, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.

Також "Знай.ua" писав, що кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.