Німеччина - країна, для якої характерними рисами менталітету завжди були пунктуальність, точність і строгість. Тому, коли пандемія COVID-19 торкнулася німців, протиепідеміологічні заходи послідували негайно, і виявилися досить суворими. У країні в період карантину забороняється збиратися групами більше двох осіб, передає Telegram-канал "Новини Країни +"

Крім цього, у громадських місцях громадянам необхідно дотримуватися мінімальна відстань один від одного 1,5 метра, а краще два метри. Канцлер ФРН також назвала "неприйнятними" колективні святкування на вулиці або в приміщеннях.

Раніше прем'єр-міністр федеральної землі Північний Рейн - Вестфалія Армін Лашет повідомив, що обмеження можуть тривати навіть до завершення Великодніх канікул, тобто до 20 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ірпені затримали чоловіка, який продавав по інтернету несертифіковані тести на COVID-19.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікар привезла коронавірус з Іспанії і рознесла його за медичним працівникам.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Романенко розкритикував українців, які не дотримуються карантину.