Двоє жителів Мадрида, 32-літня росіянка та її коханий 43-літній перуанець, занадто близько до серця прийняли усі страхи через пандемію коронавірусу COVID-19 в Іспанії. Найкращим рішенням, яке прийшло на думку до пари, було вирушити в гори, і перечекати там епідемію.

Цей план пара втілила: вони піднялись у гори недалеко від Мадрида, вирили невелику землянку та зачаїлись.

Через декілька днів рятівні служби отримали дзвінок від перуанця, який розповів, що його коханій стало погано від життя на природі. У жінці паморочилось у голові, вона не могла активно рухатись тощо.

Землянка в Іспанії, фото Twitter
Землянка в Іспанії, фото Twitter

Коли рятівники прибули до землянки, вони побачили, що і чоловіку також зле. Пара змерзла і страждала від недоїдання. Виявилось, що пара зовсім не підготувалась до життя у землянці у горах. Вони не запаслись харчами, не подбали про теплий одяг чи інструменти, якими можна полегшити життя на природі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Рятувальники повернули пару до міста, де закохані отримали необхідний медичний догляд. Зараз їхньому здоров'ю нічого не загрожує, окрім коронавірусу, звісно, оскільки Іспанія зараз є одним з епіцентрів цієї хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше відразу 8 українців видужали після інфікування коронавірусом, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.

Також "Знай.ua" писав, що кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.