На телеканалі “Москва 24” журналістка взяла восьмихвилинне інтерв'ю у людини, одягненої у костюм коронавірусу. Очевидно, що людина грала роль коронавірусу, а не просто прийшла у такому дивному костюмі. Хоча розмова мала характер інформаційний і дещо веселий, вийшло місцями образливою і трохи істеричною.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Журналістка запитувала про дату попадання вірусу до Росії, умови передачі, любов до жінок та чоловіків тощо. Коронавірус доволі докладно і просто відповідав на запитання: що прийшов у Росію з Італії; що він не хоче нікого вбивати, проте мусить, бо це його суть.

Окрім того, коронавірус прирівняв себе до чуми і сказав, що йому до неї ще рости, адже смертність від коронавірусу доволі невелика, якщо порівнювати з чумою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Час від часу журналістка або коронавірус жартували, і ці жарти були не надзвичайно вдалими чи навіть етичними. Разом із тим, головне коронавірус розповів: потрібно дотримуватись правил карантину, мити руки, провітрювати приміщення і не торкатись брудними руками обличчя.

У Росії офіційно коронавірусну хворобу COVID-19 зафіксовано в 367 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше відразу 8 українців видужали після інфікування коронавірусом, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.

Також "Знай.ua" писав, що кількість хворих на коронавірус у Києві досягла десяти, у місті посилено карантин.