Скандальний 68-річний продюсер зараз знаходиться у в'язниці. За словами лікарів Вайнштейна, в останні роки його здоров'я стало дуже слабким. А тепер ще й у тюрмі повідомили про позитивний результат після тесту на коронавірус у продюсера, засудженого на 23 роки за сексуальні злочини. Джерело Daily Mail заявляє, що тестування показало коронавірус у Вайнштена і його відправили на карантин.

Харві Вайнштейн, фото - Getty Images
Харві Вайнштейн, фото - Getty Images

Голлівудський продюсер Харві Вайнштейн, якого засудили до 23 років ув'язнення за згвалтування і сексуальні домагання, заразився коронавірусом. Про це з посиланням на офіційних представників в'язниці, де відбуває покарання продюсер, повідомляє алабамская новинна служба CNHI.

Харві Вайнштейн, фото GettyImages
Харві Вайнштейн, фото GettyImages

Вайнштейн знаходиться у в'язниці суворого режиму Wende в місті Олден штату Нью-Йорк, де і у нього і підтвердили позитивний результат на коронавірус.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Співрозмовники CNHI повідомили, що Вайнштена ізолювали в день народження 19 березня (йому виповнилося 68 років).