Протоієрей РПЦ прийшов на проповідь в протигазі. Відповідне відео розмістили в мережі з дозволу самого отця Андрія.

Протоієрей Андрій Ткачов прийшов на проповідь в протигазі і таким чином вирішив спародіювати тих, хто ходить в масках з-за світової пандемії коронавіруса.

Така поява отця Андрія викликало сміх парафіян, він перехрестився і вже після цього зняв протигаз. Він назвав "нечистю" телебачення і ЗМІ, які поширюють інформацію про коронавирусе.

"Щоб ви так ржали над цими диявольськими гидотами все життя", – сказав Ткачов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом православним церквям по всьому світу потрібно тимчасово припинити проводити богослужіння і інші обряди, щоб стримати поширення коронавіруса Covid-19.

Про це заявив Вселенський патріарх Варфоломій 19 березня. За його словами, заборона буде діяти до кінця місяця.

"Ми заявляємо про свою церковної резолюції і мандат на припинення до кінця березня всіх богослужінь, подій і обрядів, за винятком приватних молитов у церквах, які залишаться відкритими. Вселенський патріархат стежить за ситуацією з невідкладним почуттям відповідальності по відношенню до своїх вірних і всіх людей", – йдеться у заяві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Москві знайшли несподіване звільнення від коронавіруса в дусі Росії.

Як повідомляв Знай. ua, Ватикан онлайн "відпустить гріхи" з-за пандемії.

Також Знай. ua писав, що Варфоломій "закрив" всі православні церкви на карантин.