Щорічно 22 березня у Великобританії відзначають День Матері. З такої нагоди герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон поділилась зворушливими і теплими світлинами про материнство в офіційному Instagram-акаунті королівської родини. Всього у публікації було чотири світлини, хоча лише три з них - фотографії.

На першій фотографії зображено герцоги Кембриджські разом на прогулянці. На їхніх спинах “висять” двоє старших дітей - принц Джордж та принцеса Шарлотта. Фото заливає тепле літнє світло, усі члени родини посміхаються, вони розслаблені.

Друга фотографія розповідає історію іншого материнства: на світлині серед великих вазонів зображено принцесу Діану, позаду неї ще маленький принц Вільям, а попереду - маленький принц Гаррі. Леді Діана спокійна, а хлопці - сміються. Фотографія у красивих насичених кольорах.

Instagram katemidleton
Instagram katemidleton

Справжній ексклюзив чекає на третій фотографії - на ній молода мама Кейт Міддлтон із Кейт-немовлям. Невідомо точно скільки місяців маленькій Кейт, але навряд більше ніж три. Фотографію зроблено у кімнаті, напевно це - дитяча кімната герцогині.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 8-14 липня для всіх знаків Зодіаку: помилки Риб, проблеми Скорпіонів та потік зустрічей Близнят Категорії чоловіків, яких можуть виключити з військового обліку: пояснення адвоката Українка вкрала кафе у японського героя-волонтера Фумінорі Цучіко: він розчарований у всіх нас Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати"
Показати ще

Instagram katemidleton
Instagram katemidleton

Остання світлина - фотографія дитячої роботи принца Джорджа, яку хлопчик підготував на свято мами разом з однокласниками у школі. Хлопчик намалював картату скатертину, наклеїв вазу-аплікацію і намалював букет квітів.

Instagram katemidleton
Instagram katemidleton

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Єлизавета II розлучила Кейт Міддлтон та принца Вільяма: "Початок нового десятиліття".

Як повідомляв портал "Знай.ua", королівський карантин - де сховалися Меган Маркл, Кейт Міддлтон і два принци, є чому повчитися.

Також "Знай.ua" писав, що бабусині методи найкращі, як Кейт Міддлтон виховує своїх дітей.