У мережі показали, як найбагатші люди Італії допомагають батьківщині через шаленіючий коронавірус, який масово косить італійців. Просто космічні суми багатії жертвують для медицини, для людей, для порятунку від смертельної пандемії. Про це написала на своїй сторінці у facebook українка, висловивши підтримку італійцям.

Скріншот допису

  • Сім'я Аньєллі (володіє акціями "Ювентуса", "Fiat", "Chrysler" і "Ferrari") пожертвувала 10 млн євро Департаменту цивільного захисту для підтримки і догляду за хворими в Турині та П'ємонті.
  • Сім'я Бенеттон пожертвувала €3 млн лікарням у Мілані, Римі та Тревізо.
  • Сільвіо Берлусконі (тричі прем'єр-міністр Італії і нині депутат Європарламенту) передав Ломбардії €10 млн на будівництво нової лікарні.
  • Донателла Версаче виділила 200 000 доларів у відділення інтенсивної терапії лікарні Сан-Раффаеле в Мілані.
  • Лука Гараволья (Виробник спиртних напоїв "Campari Group") пожертвував €1 млн групі лікарень Fatebenefratelli Sacco в Мілані.
  • Міучча Прада і Патріціо Бертеллі зробили пожертви відділеннях інтенсивної терапії і реанімації трьом лікарням в Мілані: San Raffaele, Vittore Buzzi, Sacco.
  • Нікола і Паоло Булгарі (Ювелірна компанія "Bulgari") зробили пожертвування на адресу Інституту Спалланцани в Римі.
  • Ремо Руффіні (Бренд спортивного одягу класу люкс Moncler) виділив €10 млн Ломбардії для будівництва нової лікарні, в якій буде більше 400 палат інтенсивної терапії.
  • Массімо Моратті (основний акціонер і колишній гендиректор "Saras", найбільшої італійської нафтопереробної компанії) пожертвував приблизно €200 000) лікарні Azienda Ospedaliera G. Brotzu, розташованої на Сардинії, і надав допомогу лікарням Fatebenefratelli Sacco і Niguarda в Мілані.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

  • Доменіко Дольче і Стефано Габбана зробили внесок, розмір якого не розкривається, на адресу Університету Уманитас в Мілані на розвиток досліджень реакції імунної системи на COVID-19.
  • Ренцо Россо. Фонд "Only the Brave" магната модної індустрії Р. Россо збирає пожертви для допомоги лікарням у маленьких містах Італії, які отримують менше підтримки, ніж установи в Мілані та Римі.
  • Джузеппе Де Лонгі. Виробник кавоварок оголосив, що буде підтримувати своїх співробітників.
  • Франческо Кальтаджироне пожертвував €1 млн Інституту Спалланцани і Університетській клініці імені Агостіно Джемелли в Римі.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

  • "Pirelli" та інші виробники шин для чемпіонату «Формули-1» пожертвували 750 тисяч євро на дослідження!
  • Кьяра Ферраньи (блогер і дизайнер) запустила кампанію по збору коштів для підтримки медичної галузі. Їй вдалося зібрати вже близько 5 мільйонів доларів.
  • Джорджіо Армані пожертвував італійським лікарням 1,25 мільйона євро. Він також викупив смуги в 60 італійських газетах (La Stampa, Corriere della Sera, La Repubblica, Il Giornale і Il Sole 24 Ore, Corriere dello Sport) щоб написати листа до працівників системи охорони здоров'я Італії: «Дуже зворушливо бачити, як глибоко ви зайняті своєю роботою, незважаючи на труднощі, і які зусилля прикладайте - тепер весь світ про них знає. Я думаю, що мої відчуття також пов'язані з моїм власним бажанням стати лікарем, коли я був юним і шукав свій шлях. Вся компанія "Giorgio Armani" хоче підтримати всіх вас, від носія до медсестри, від сімейного лікаря до всіх фахівців у цьому секторі. Я особисто хочу висловити вам свою підтримку».
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конча Заспа приречена - VIP-пацієнти на власній шкурі випробують українську медицину через коронавірус.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", масок нема, тому кохайтеся - що лишилося на спустошених полицях аптек, красномовні фото.

Також "Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути.