Стало відомо про смерть літньої акторки з Італії, яка померла від пневмонії, викликаної коронавірусом.

Актриса померла 23 березня у Мадриді. Як відзначали фахівці, причиною смерті є похилий вік зірки, представники якого знаходяться в групі ризику.

Відома італійська актриса Лючія Бозі, яка відома світу завдяки фільмам "Немає миру під оливами", "Хроніка одного кохання", "Рим, 11 годин", "Дама без камелій"та ін, померла вона на 90-му році від інфекції коронавірусу, від якого по світу загинули понад 16 тис. осіб. Про це передає видання billboard.

Актриса Лючія Бозі народилася 8 січня 1931 року в Мілані. В юності вона працювала в міланській пекарні, але в 1947 році її життя кардинально змінилося. Лючія перемогла в конкурсі краси "Міс Італія".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 1950-му відбувся кінодебют Бозі. Вона знялася у фільмі Де Сантиса "Немає миру під оливами", після чого кіно-кар'єра зірки почала успішно розвиватися.

Тим часом в Іспанії зараз 33 тисячі хворих, з яких померло 2 тисячі людей. Але зауважимо, що актриса була дуже літній, з ослабленим організмом