Вуді Аллен – один з найскандальніших режисерів Голлівуду. Скільки раз його ім'я згадувалося в пресі в негативному контексті – порахувати неможливо. І зараз про нього знову говорять! Цього разу обговорюють книгу Вуді Аллена, яка отримала назву Apropos of Nothing. В ній кінорежисер розповідає про своє життя, і у ній представлені дуже цікаві подробиці. У тому числі Аллен розповідає про шлюб зі своєю прийомною дочкою – Сун-І Превін.

У мемуарах Аллен розповідає про всі подробиці цих відносин. Вони познайомилися, коли кінорежисер жив з матір'ю Сун-І – актрисою Мією Ферроу. Їх роман почався ще до того, як Аллен і Ферроу розійшлися. Вуді розповідає, як вони гуляли, спілкувалися, проводили час, і, звичайно ж, спали. Аллен сказав, що їм опанувала якась нереальна пристрасть, і вони з Превін просто не могли відірватися один від одного.

Вуді Аллен і Сун-І-Превін

Коли про роман Аллена і Превін стало відомо, в Голлівуді вибухнув величезний скандал. Однак їх історія триває донині. Пара разом вже 23 роки, і виховує двох дітей. Аллен називає Превін неймовірною жінкою, у якої величезний прихований потенціал і приголомшливий розум.

Нагадаємо, актор-близнюк з "Няньок" помер напередодні дня народження, подробиці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще