У мережі з'явилося відео, в якому зібрали досить емоційні звернення італійських мерів. Градоначальники не підбирали м'яких виразів, закликали місцевих жителів залишатися вдома за допомогою криків і навіть погроз.

Про це стало відомо завдяки відеокомпіляції яка з'явилася в YouTube.

Так, наприклад, президент Кампанії Вінченцо Де Лука закликав перенести вечірки з нагоди випускних.

"До мене дійшли новини, що дехто хотів би провести вечірку з нагоди випуску. Ми відправимо вам карабінерів. З вогнеметами. Випускний? Зробіть його через два, три, чотири місяці. В це неможливо повірити", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

коронавірус в Італії, фото: gettyimages
коронавірус в Італії, фото: gettyimages

Мер міста Барі висловився більш емоційно.

"Я звертаюся до всіх вас. Куди ви, бл*дь, всі ходите? Ви і ваші собаки, у яких, мабуть, хвора простата!" - сказав градоначальник.

Мер комуни Гуальдо-Тадіно вийшов поганяти людей на вулиці з криками: "Ви не можете грати тут в пінг-понг! Йдіть додому, пограйте у відеоігри. Я мер цього міста. Я змушу вас дотримуватися правил. Мені не потрібні виправдання. Ви повинні бути вдома".

Мера міста Лючеро обурило використання мобільних перукарень.

"Користуєтеся мобільними перукарнями? Навіщо? Ви розумієте, що труна у вас буде закрита? Хто вас взагалі побачить у закритій домовині?" - поставив він риторичне питання.

Також відомо, що в одному з наймасштабніших європейських епіцентрів спалаху коронавірусу - Італії, станом на четвер, 26 березня, смертність від коронавірусу скорочується. За останню добу зафіксовано 683 летальних випадки від коронавірусу, значно менше показників вівторка, коли від хвороби померли 743 людини. Крім того, на тисячу збільшилося число тих, хто одужав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, творці Plague Inc дозволять геймерам протистояти коронавірусу, на кону життя мільярдів.

Як повідомляв Знай.uа бойовики на Донбасі влаштували вогневу провокацію українським захисникам — стріляли з гранатометів і кулеметів.

Знай.uа писав, до суд за коронавірус: резиденти США подали позов на Китай.