Ірландський пастор Марк Макклорг захворів на коронавірус. Перебуваючи у відділенні інтенсивної терапії у важкому стані, священик записав відеозвернення до всіх жителів своєї країни, і як згодом виявилося - всієї Землі. Він насилу дихає, на відео видно трубки, що стирчать з його носа. Чоловік на відео каже, що коронавірус смертельно небезпечний. Що він "хоче вбити, висмоктавши все життя з легень".

"Будь ласка, не думайте, що це ніколи не торкнеться вас. Ні на секунду не думайте, що це звичайна застуда або кашель. Будьте готові звернутися у відділення інтенсивної терапії і боротися за кожен вдих", - пильно дивлячись у камеру, сказав Марк Макклорг.

Нарешті, він закликав людей внести свій внесок у допомогу системі охорони здоров'я - залишатися вдома.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Він додав, що вдячний усім за те, що залишається живим. Подробиць про стан його здоров'я і перебігу хвороби на сьогоднішній день немає. Проте відео вже встигла облетіти весь світ, завдяки соціальним мережам, а люди - забити тривогу про цю людину, і запросити координати допомоги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ми сподіваємося, що з Марком Макклоргом на сьогоднішній день все гаразд і що він піде на поправку. Вас ж хочемо в черговий раз попросити бути розсудливими та соціально відповідальними, і не покидати межі свого будинку без гострої необхідності. Якщо ж ви відправляєтеся в аптеку або продуктовий магазин, обов'язково надягайте маску або респіратор. Не торкайтеся свого особи або слизових оболонок. Тримайтеся на відстані 1,5 м від співрозмовника, уникайте на період карантину зустрічей великими дружніми компаніями, перейдіть на віддалену роботу. Мийте руки з милом кілька разів на день, використовуйте антисептик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше