Папі Франциску I 25 березня у Ватикані зробили повторний тест на наявність коронавірусу Covid-19. Результати знову виявилися негативними.

За інформацією видання Gość.pl, тест був зроблений 25 березня відразу після того, як зараження було підтверджено у італійського священика з Державного Секретаріату Ватикану. Відомо, що він проживає у ватиканському Домі св. Марти, де також розташовані апартаменти Папи Римського.

Папа Римський Франциск, фото Getty Images
Папа Римський Франциск, фото Getty Images

Варто відзначити, що перше обстеження на коронавірус Папа пройшов ще в лютому, коли був дуже застуджений. Результат тоді також виявився негативним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, ватиканський щоденник l'osservatore Romano, який Папа Франциск жартома називав "партійною газетою", припинив друк втретє за майже 160 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Папа Римський Франциск здійснив пішу прогулянку Римом, щоб помолитися за кінець епідемії коронавірусу біля хреста, який використовувався в процесії проти пандемії чуми в XVI столітті.

Також портал Знай.uа писав, що Папа Римський Франциск вперше був змушений провести свою недільну молитву через відеотрансляцію, а не з балкону Апостольського палацу.