Головний редактор телеканалу RT, а також глава міжнародного інформаційного агентства "Росія Сьогодні" Маргарита Симоньян, яка є дружиною не менш скандального російського пропагандиста Тиграна Кеосаяна, повідомила, що втратила дитину, яку не встигла народити.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, путінська пропагандистка ще кілька днів тому розповіла, що завагітніла в четвертий раз. І варто зауважити, що це стало сенсацією, адже вона зовсім недавно народила. Одна, матір'ю їй знову так і не судилося стати - вона повідомила, що у неї стався викидень.

Маргарита Симоньян та її чоловік Тигран Кеосаян
Маргарита Симоньян та її чоловік Тигран Кеосаян

"Я втратила дитину. Якийсь час побуду наодинці зі своїм болем. Дякую за розуміння", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, Симоньян і Кеосаян вже виховують трьох дітей - шестирічну Мар'яну, п'ятирічного Баграта і маленьку Маро, яка з'явилася на світ у жовтні минулого року. Також у режисера є дві дочки від першого шлюбу з Оленою Хмельницькою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ.

Також Знай.ua писав, путінська пропагандистка сповна відчула чий Крим.