Російські ЗМІ повідомили про інцидент на дитячому майданчику спричинений карантином через коронавірус. "Яжемать" побила перехожого іграшковою машинкою в московському Бибирево. Хлопець знімав, як вона разом з дітьми розважається на обгороджених стрічками дитячих майданчиках, незважаючи на прохання медиків і влади сидіти вдома через загрозу коронавірусу.

"Мужчина, досить знімати. Ну викликали ви поліцію, через 5 хвилин прийде", - попередила розлючена жінка.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Але коли чоловік не відреагував на прохання, вона взяла у хід підручні засоби, серед яких на той момент були дитячі машинки і почала гамселити бідолашного приповідаючи: "Пішов вон звідси"!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли удари машинкою впливу не мали, жінка заявила, що покличе чоловіка і він вже точно покаже, чим кінчається зйомка його сім'ї. Але, на розчарування "яжматері", чоловік розпускати руки не став і викликав поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син поховав зараженого коронавірусом батька, а той воскрес і повернувся додому.

Також "Знай.ua" писав, як пережити карантин і не з'їхати з глузду - поради психолога.