Дослідна інституція YouGov опитала батьків німецьких школярів щодо їхнього ставлення і думок щодо німецької системи середньої освіти. Саме брак індивідуалізованого підходу до кожного учня є найбільшою проблемою німецьких шкіл, на думку батьків. Крім того, поширеним є переконання, що діти вчать багато зайвої і непотрібної інформації, яка не допоможе їм у житті.

Джерело: видання MResearcher.

Окрім того, більше половини опитаних батьків вважає, що у школі необхідно ввести предмет, на якому б діти вчились дисципліні. 49% батьків хотіли б, щоб у школах був предмет профорієнтації, на якій би системи освіти допомагала дітям фахово і спокійно вибрати свою майбутню професію. 47% вважають, що дисципліна “гігієна” була б корисною для вивчення у школі.

Джерело Mresearcher
Джерело Mresearcher

Близько 40% батьків вважають, що школи мають ввести предмет, на якому би розповідали дітям правду про залежності від наркотиків чи алкоголю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Дисциплінами, які шанує найбільша кількість німецьких батьків, є інформатика та програмування. На третьому місці у батьків знаходиться медіаграмотність. Доволі великий відсоток батьків німецьких школярів (22%) вважають, що заняття з мистецтва є також важливими і корисними.

Загалом схожі цифри було зібрано у 2015 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні збільшать штрафи для батьків школярів: за що і на скільки можуть покарати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські поліцейські "вивчать" усі прогули школярів: батькам доведеться відповісти перед законом.

Також "Знай.ua" писав, Дитину ображають у школі: українським батькам пояснили, що робити.