Епідемія коронавірусу, яка охопила весь світ, була успішно і оперативно переможена в Китаї, що став її батьківщиною. Про це заявив представник держкомітету з питань охорони здоров'я КНР Мі Фен у неділю. Він оголосив, що поширення інфекції в країні вдалося зупинити, локалізувавши вірус в провінції Хубей.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

За його словами, на даний момент на території Китаю — не більше 3 тис. підтверджених випадків коронавіруса, і ця цифра вже не зростає.

"Поширення епідемії на території Китаю в цілому зупинено", — заявив Мі Фен.

Нагадаємо, епідемія почалася в китайському місті Ухань провінції Хубей в грудні. Жертвами стали 3300 чоловік, заразилися 81439 людина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Коронавірус в США, фото: gettyimages
Коронавірус в США, фото: gettyimages

За словами представника Держкомітету з питань охорони здоров'я КНР, кількість випадків зараження COVID-19 всередині країни впала нижче 3 тис.

Разом з тим, в КНР збільшується кількість завізних випадків інфекції (на 28 березня - 693 випадків). У зв'язку з цим китайські власті заявили про можливість нового витка поширення коронавіруса в країні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики навели моторошну статистику.

Також "Знай.ua" писав, як пережити карантин і не з'їхати з глузду - поради психолога.