Британський принц Чарльз одужав від коронавірусу і вже вийшов із самоізоляції. Про це повідомляє BBC. Відомо, що принц Чарльз перебував на самоізоляції в Шотландії.

Повідомляється, що 71-річний принц Чарльз провів сім днів на карантині в особняку в Шотландії після того, як у нього був позитивний тест і виявлялися легкі симптоми. Після консультації з лікарем він вийшов із самоізоляції.

Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail
Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail

Також повідомляється, що у його дружини герцогині Корнуольської тест не виявив коронавірус, однак вона пробуде в ізоляції до кінця тижня.

Для членів королівської сім'ї Британський королівський дім прийняв обмежувальні заходи у зв'язку з пандемією коронавірусу - всім заборонили вітатися за руку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Принц Чарльз, скріншот YouTube
Принц Чарльз, скріншот YouTube

Проте принц Чарльз потрапив у незручне становище, коли забув, що тимчасово заборонено вітатися за руку. Він майже порушив новий суворий протокол королівської сім'ї.

Казус стався на церемонії вручення премії Prince’s Trust в Лондонському Палладіум. Він запропонував кільком людям рукостискання з різницею в кілька секунд. Принц Чарльз встиг вчасно схаменутися і навіть сам пожартував над своєю забудькуватістю.

Він вирішив рукостискання замінити індійським привітанням "намисто".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Чарльз вперше з'явився на публіці після новини про своє зараження коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, робочі будні Кейт Міддлтон, принца Вільяма і королеви Єлизавети II - як працюють монарші особи в самоізоляції.

Також Знай. ua писав, що українцям пообіцяли 8 років в'язниці за порушення заходів безпеки.